Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Free Crash Course – Performance Marketing 2024 – 2025

Δωρεάν Εκδήλωση

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Performance Marketing:  Επιχειρηματική Ανάπτυξη με Στοχευμένες Στρατηγικές


Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 με 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης απογευματινή εκδήλωση με θέμα το Performance Marketing.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του μεγάλου εκπαιδευτικού προγράμματος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, το Certificate in Digital Marketing, και είναι αφιερωμένη στο Performance Marketing – μια από τις πιο ισχυρές στρατηγικές ψηφιακής διαφήμισης και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Σε έναν κόσμο όπου οι ψηφιακές καμπάνιες αποτελούν κλειδί για την επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων, το Performance Marketing προσφέρει έναν αποδεδειγμένα αποδοτικό τρόπο για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του marketing και του διαφημιστικού σας budget.

Με ομιλίες από επαγγελματίες του χώρου, θα εξετάσουμε τι ακριβώς είναι το Performance Marketing, ποια είναι τα οφέλη του και πώς μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία. Θα μάθετε πώς να εντοπίζετε ευκαιρίες, να βελτιστοποιείτε καμπάνιες και να επιτυγχάνετε στόχους μέσω μιας προσέγγισης που βασίζεται στα δεδομένα.

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τις βέλτιστες πρακτικές και τα εργαλεία που μπορούν να μεταμορφώσουν την προσέγγισή σας στο μάρκετινγκ και να οδηγήσουν την επιχείρησή σας στην κορυφή.

 

Έναρξη: 18.00 -  Χαιρετισμός
Ελένη Τσιριγώτη, Διευθύντρια Επαγγελματικής Επιμόρφωσης HAU

Ομιλίες:

1.  Τι είναι το Performance Marketing και τί σχέση έχει με το Brandformance
Κωνσταντίνος Ανδρούτσος, Chief Marketing ROIX & Academic Advisor Certificate in Digital Marketing

2. AI Tools στο Performance
Κωνσταντίνος Ανδρούτσος, Chief Marketing ROIX & Academic Advisor Certificate in Digital Marketing

3. SEO και Performance Marketing.
Κυριάκος Ζένιος, Founder & SEO Expert of Salty Digital

4. Social Media & Performance
Χαράλαμπος Κυριάκου
Digital Marketing & Social Media Manager at Lidl Hellas & Cyprus

5. Q&A
Οι instructors θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε digital marketers, social media marketers, επιχειρηματίες και όσους θέλουν να γνωρίσουν τι είναι το Performance Marketing, πως καθορίζει την απόδοση ενός brand και του διαφημιστικού budget, τάσεις και best practices.

Η συμμετοχή στο crash course είναι δωρεάν, αλλά είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας έως τις 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 μ.μ. 

Ενδιαφέρομαι
Πίσω στην αρχή