Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Ανακαλύψτε το Απίστευτο Δυναμικό του Google SGE: Η Επόμενη Επανάσταση στην Τεχνητή Νοημοσύνη!

Άρθρο στο capital.gr από την ομάδα του Certificate in Digital Marketing.

Η ψηφιακή εμπειρία αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και πλέον ακόμα και ο πιο απλός χρήστης του διαδικτύου έρχεται σε επαφή με καινούρια πράγματα καθημερινά. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τα χιλιάδες (κυριολεκτικά) εργαλεία που έχει μια επιχείρηση στη διάθεσή της, καταλαβαίνουμε γιατί το digital marketing είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στη προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων.

Για να μπορέσει, όμως, κανείς να αξιοποιήσει τις ισχυρές δυνατότητες που του προσφέρονται και να προωθήσει αποτελεσματικά το brand του, χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από γνώσεις. Χρειάζεται την ικανότητα να προσαρμόζεται γρήγορα στις εξελίξεις και με συνδυαστική και κριτική σκέψη να κινείται άνετα στον ωκεανό πληροφοριών και δυνατοτήτων που του παρέχονται.

Ας πάρουμε, για παράδειγμα, το Google SGE, την καινούρια μεγάλη αποκάλυψη στη τεχνολογία που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε όλοι τις αναζητήσεις μας. Οι έμπειροι καθηγητές της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης μας εξηγούν τι ακριβώς κάνει αυτό το καινοτόμο εργαλείο και πώς πρόκειται να αλλάξει ριζικά το digital marketing.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή