Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

"Σαλπάρουμε" με προορισμό τη νέα χρονιά και σας περιμένουμε!

Τα μαθήματα Αγγλικών σε εμάς εξοικειώνουν προοδευτικά τα παιδιά με τον κόσμο των Αγγλικών και τα κάνουν να αφεθούν στην περιπέτεια που κρύβει η ανακάλυψη μιας νέας γλώσσας και κουλτούρας που όσο βασίζεται σε ρουτίνες τόσο βασίζεται και σε αντισυμβατικότητα (routines with a ‘twist’)!

Το μάθημα είναι μοναδικό γιατί περιλαμβάνει παιχνίδι, κίνηση, μουσική, πειράματα, παραμύθια, κατασκευές αλλά και χρήση τεχνολογίας. Φανταστείτε, λοιπόν, μια τάξη γεμάτη από 4χρονους και 5χρονους πειρατές και ατρόμητους θαλασσόλυκους που μετά γίνονται κηπουροί, ζωγράφοι με ποδιές και καβαλέτα, μικροί εξερευνητές, επιστήμονες, επιβάτες τεράστιων αερόστατων, μελετητές δεινοσαύρων, και φυσικά οι καλύτεροι σεφ του κόσμου.

Το μάθημα διαφέρει γιατί κινητοποιεί όλες τις αισθήσεις των μαθητών στηριζόμενο στην ολιστική και πολυαισθητηριακή προσέγγιση, που εμπεριέχει έντονα στοιχεία κίνησης ακολουθώντας τις μεθόδους S.P.I.C.E. και TPR καθώς και στοιχεία που εντάσσονται στην παιδαγωγική προσέγγιση Reggio Emilia. Υιοθετώντας τη φιλοσοφία του Play- & Inquiry-based Learning, καθώς και του Original Learning Approach, το μάθημα οξύνει τις νοητικές, συναισθηματικές και κοινωνικές δεξιότητες των παιδιών μέσα από δημιουργικούς τρόπους έκφρασης.

Ενώ στα πιο μεγάλα επίπεδα, αυτό που επιδιώκουμε είναι να φέρνουμε το μάθημα στα μέτρα και τις ανάγκες όλων. Γι’ αυτό, από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, εκεί όπου τα πράγματα «σοβαρεύουν» με το περιβόητο “homework”, μέχρι και τις απαιτητικές τάξεις του Γυμνασίου ή του Λυκείου, εμείς βρίσκουμε τρόπους να κρατάμε το μάθημα ενδιαφέρον με εκπαιδευτικό παιχνίδι, ενέργεια, έξυπνη χρήση τεχνολογίας και φυσικά άρτια προετοιμασία για τις εξετάσεις! Κάνουμε το μάθημα συναρπαστικό  και απόλυτα ευέλικτο (HyFlex)!

Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να γίνετε μέρος της περιπέτειας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές που ισχύουν!


Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή