Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Cold Email Crash Course, 26 Ιουνίου 2023

Cold Email Best Practices (+Secret Book Launch)

Τί είναι το Cold Email; Γιατί έχει αναδειχθεί σε μια από τις πλέον αποτελεσματικές πρακτικές για γρήγορη ανάπτυξη; Ποια είναι η διαφορά του από το Email Marketing;

Σας περιμένουμε σε ένα 2ωρο crash course στις 26 Ιουνίου, 19:00 - 21:00, για να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες του Cold Email, να διερευνήσουμε 5 διαφορετικά συστήματα cold mail και να δούμε βήμα βήμα σχετικές διαδικασίες, τεχνολογίες και παραδείγματα από σχετικές καμπάνιες.

To crash course διεξάγεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του HAU Certificate in Digital Marketing.

Keynote speaker: Βασίλης Σταθόπουλος, Director Strategy & Content @ Ad World, SaaS Specialist, Growth Marketer, HAU Certificate in Digital Marketing Instructor. Ο Βασίλης έχει θέσει εξ’αρχής στόχο της καριέρας του το να βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους Digital Marketers σε όλο τον κόσμο. Γι’αυτό και παράλληλα με τις σπουδές του στο Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. του ThinkBiz, του πρώτου συλλόγου νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, ενώ ανήκει στους διοργανωτές του Athens Startup Weekend University. Έχει εργασθεί ως Growth Marketer σε διάφορες εταιρείες και Agencies και είναι συνιδρυτής 4 startups στο χώρο του marketing. O Βασίλης Σταθόπουλος διδάσκει στο Certificate in Digital Marketing στις ενότητες για το Content Marketing, Email Marketing & Automations.

Συντονίζει ο: Κωνσταντίνος Ανδρούτσος, Data Driven Performance Digital Marketer & Analyst, Academic Advisor HAU Certificate in Digital Marketing, CMO ROIX.eu

Εγγραφές εδώ

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή