Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Η εξέταση BCCE™ ανανεώθηκε

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης του Hellenic American University σχετικά με τις αλλαγές του BCCE™, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους λεπτομερείς περιγραφές της ανανεωμένης μορφής της εξέτασης.

Η ανανεωμένη εξέταση BCCE™ έχει επανασχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει τις τρέχουσες μεθοδολογίες στη γλωσσική αξιολόγηση, δίνοντας έμφαση σε δύο βασικές αρχές στη γλωσσική αξιολόγηση: την εγκυρότητα και την αξιοπιστία. Παρακαλούμε δείτε το συγκριτικό πίνακα που παρουσιάζει τις αλλαγές μεταξύ της προηγούμενης και της ανανεωμένης μορφής της εξέτασης. Εξοικειωθείτε με την ανανεωμένη μορφή του BCCE™ για να κατανοήσετε τη σύγχρονη προσέγγισή του.

Οι συγκεκριμένες αλλαγές έχουν εφαρμοστεί προσεκτικά για να διασφαλίσουν ότι η εξέταση BCCE™ παραμένει αξιόπιστο μέτρο επάρκειας της αγγλικής γλώσσας στο επίπεδο Β1, ευθυγραμμισμένο με τα σύγχρονα πρότυπα στη γλωσσική αξιολόγηση.

Παρακαλούμε κατεβάστε το νέο δείγμα της εξέτασης. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή