Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

TOEIC® 4-Skills Online Test από το σπίτι

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές του να υποστηρίξει την κοινότητα όσων ενδιαφέρονται για την εκμάθηση της αγγλικής ως ξένης γλώσσας, το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια συναρπαστική νέα προσθήκη στην οικογένεια προϊόντων TOEIC®: το TOEIC® 4-Skills Online Test, το οποίο θα είναι σύντομα διαθέσιμο για όσους επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις δεξιότητές τους στην αγγλική γλώσσα από το ETS®, τον ηγέτη στον τομέα των εξετάσεων και της γλωσσικής αξιολόγησης.

Το TOEIC® 4-Skills Online Test προσφέρεται εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, προσφέροντας την ευκολία του ευέλικτου προγραμματισμού καθώς και την άνεση της εξέτασης από οποιαδήποτε τοποθεσία με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αυτή η καινοτόμος εξέταση έχει σχεδιαστεί για να αξιολογεί και τις τέσσερις βασικές δεξιότητες της αγγλικής γλώσσας – κατανόηση προφορικού λόγου (Listening), κατανόηση γραπτού λόγου (Reading), παραγωγή προφορικού λόγου (Speaking) και παραγωγή γραπτού λόγου (Writing) – παρέχοντας μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση του επιπέδου κάθε υποψηφίου στην αγγλική γλώσσα.

Με περηφάνια τονίζουμε ότι το TOEIC® 4-Skills Online Test αναγνωρίζεται από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση του ως πολύτιμο πιστοποιητικό για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη του κατόχου του (επίπεδα Β1-Γ2).

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι μαζί σας, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το TOEIC® 4-Skills Online Test μέσα στις επόμενες εβδομάδες!


Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή