Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Τα βιβλία Cambridge είναι πλέον διαθέσιμα για αγορά μέσω της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Μετά από την πολυετή και επιτυχημένη συνεργασία μας με τις εξετάσεις Cambridge English, το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης ξεκινά μια ακόμη συνεργασία που ενδυναμώνει περισσότερο τη σχέση μας και την κοινή μας εκπαιδευτική προσπάθεια! Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα ότι εκτός από την διοργάνωση εξετάσεων Cambridge και τις σχετικές παροχές της συγκεκριμένης δραστηριότητας, η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Cambridge University Press & Assessment είναι πλέον συνεργάτες και ως προς τη διάθεση εκπαιδευτικού υλικού εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας καθώς και υλικού προετοιμασίας για τις εξετάσεις Cambridge.

Πάντα δίπλα στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας της αγγλικής γλώσσας σε ολόκληρη τη χώρα, η Ελληνοαμερικανική Ένωση καθιστά πλέον δυνατή τη διάθεση εκπαιδευτικού υλικού που αναπτύσσει το Πανεπιστήμιο Cambridge. Αγορές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν για όλους εκείνους τους τίτλους βιβλίων (course books που περιλαμβάνουν student's, workbook, practice books & teacher's book, όπως και practice tests books για όλα τα επίπεδα CEFR) που θα καλύψουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και των καθηγητών ώστε να βοηθήσουν ουσιαστικά στην προετοιμασία των μαθητών τους για τις εξετάσεις Cambridge.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή