Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Προβολή Halloween 2024

Προβολή

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Γιορτάζουμε και φέτος το Halloween στην Ελληνοαμερικανική Ένωση με την προβολή της κλασικής παρωδίας τρόμου "Young Frankenstein"

Το HAU Movie Club της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης σε συνεργασία με τη Mooviereel τιμά το Halloween με την κλασική ανεπανάληπτη παρωδία τρόμου του Mel Brooks «Φρανκενστάιν Τζούνιορ» (Young Frankenstein) του 1974. Πρωταγωνιστούν Gene Wilder, Mel Brooks, Peter Boyle, Teri Garr.

Οι Mel Brooks και Gene Wilder υπογράφουν το σενάριο αντλώντας έμπνευση από το κλασικό γοτθικό διήγημα τρόμου «Φρανκενστάιν»  της Mary Shelley, καθώς και από τις τρεις πρώτες ταινίες «Φρανκενστάιν» της Universal Pictures, δημιουργώντας έτσι μια από τις καλύτερες κωμωδίες όλων των εποχών.

Στην πλοκή του έργου ο εγγονός του διαβόητου επιστήμονα Δρ. Φρανκενστάιν, που πασχίζει να αποδείξει ότι ο παππούς του δεν ήταν τόσο τρελός όσο πιστεύει ο κόσμος, προσκαλείται στην Τρανσυλβανία, όπου ανακαλύπτει τη διαδικασία που ανασταίνει ένα νεκρό σώμα. Και αυτό οδηγεί σε τραγελαφικά αποτελέσματα.

Η ταινία προτάθηκε για 2 Όσκαρ: Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου και Καλύτερου Ήχου.

Σας περιμένουμε να πετάξουμε σερπαντίνες κατά τη διάρκεια των τίτλων αρχής και τέλους της ταινίας με extra bonus points αν είστε ντυμένοι ως τα κλασικά τέρατα των Universal Pictures!

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή