Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Προβολή "No Straight Lines"

Προβολή

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Πρώτη πανελλήνια προβολή του ντοκυμαντέρ “No Straight Lines: The Rise of Queer Comics” (2021) για την έναρξη του φεστιβάλ Queer Con

H Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με την Mooviereel και την Comicdom Press παρουσιάζουν σε πρώτη προβολή του ντοκυμαντέρ της Vivian Kleiman την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, στις 19:00.

Όταν η Alison Bechdel έλαβε το πολυπόθητο βραβείο MacArthur για το graphic novel  “Fun Home” (είχε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα με τον τίτλο "Το Θανατάδικο") που έγινε μπεστ σέλερ, σηματοδότησε την αποδοχή των LGBTQ+ comics στην αμερικανική κουλτούρα. Από την DIY underground σκηνή comics στην mainstream αποδοχή, γνωρίστε πέντε έξυπνους και αστείους queer καλλιτέχνες comics, των οποίων ο χωρίς λογοκρισία σχολιασμός δεν άφησε κανένα θέμα ανέγγιχτο και εξερεύνησε την τέχνη ως εργαλείο κοινωνικής αλλαγής.


Με τους Alison Bechdel, Jennifer Camper, Howard Cruse, Rupert Kinnard, Mary Wings και άλλους queer καλλιτέχνες comics.

Η ταινία αποτελεί και την επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ Queer Con για την queer τέχνη, αισθητική, ποπ κουλτούρα και ορατότητα που θα πραγματοποιηθεί στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου. 

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή