Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

HAU Movie Club: Murder By Death

Προβολή

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση εγκαινιάζει τη νέα κινηματογραφική της δράση "HAU Movie Club" και κάνει ποδαρικό με την αριστουργηματική, κλασική αμερικανική κωμωδία μυστηρίου του Robert Moore, Murder By Death (Πρόσκληση σε Γεύμα από έναν Υποψήφιο Δολοφόνο).

Η ξεκαρδιστική κωμωδία σε σενάριο του βραβευμένου θεατρικού συγγραφέα Neil Simon -που έχει γράψει μεταξύ άλλων τα Barefoot in the Park (Ξυπόλυτοι στο Πάρκο), The Odd Couple (Ένα παράξενο ζευγάρι), Plaza Suite (Σουίτα για δυο)- είναι μία παρωδία των ταινιών και βιβλίων μυστηρίου, με ρόλους βασισμένους σε γνωστούς ντετέκτιβ της αστυνομικής λογοτεχνίας, όπως οι: Ηρακλής Πουαρό, Μις Μαρπλ, Τσάρλι Τσαν, Νικ και Νόρα Τσαρλς και Σαμ Σπέιντ.

Τους ρόλους υποδύεται ένα all-sta cast, μεταξύ των οποίων οι βραβευμένοι με Όσκαρ: Maggie Smith, Alec Guinness, David Niven, οι υποψήφιοι για Όσκαρ Peter Sellers, Peter Falk, Eileen Brennan και σε ειδικό ρόλο ο Truman Capote.

Η υπόθεση της ταινίας ακολουθεί στα χνάρια κλασικών ταινιών μυστηρίου, όπου οι πιο διάσημοι ντετέκτιβ του κόσμου λαμβάνουν μια πρόσκληση για δείπνο σε μια έπαυλη. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς (Truman Capote) τους ενημερώνει ότι θα γίνει ένας φόνος και οι καλεσμένοι-ντετέκτιβ καλούνται να λύσουν το μυστήριο με έπαθλο ένα εκατομμύριο δολάρια. Θα καταφέρουν να λύσουν το μυστήριο και να αποφύγουν τοn θάνατο οι ίδιοι;

Πίσω στην αρχή