Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Free Webinar: B2B Sales D.E.A.L Closing

H Διαχείριση Αντιρρήσεων στις B2B Πωλήσεις

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024, 18.30-20.30

Live Online μέσω Zoom

Το στάδιο του Κλεισίματος της Πώλησης είναι ίσως και το πιο κρίσιμο.

Παρά την καλή προετοιμασία και την αποτελεσματική παρουσίαση προϊόντων και λύσεων, πολλές συμφωνίες αποτυγχάνουν σε αυτό το σημείο λόγω αντιρρήσεων που προκύπτουν.

Στο δωρεάν webinar μας, θα μάθετε πώς να χειριστείτε αποτελεσματικά αυτές τις αντιρρήσεις και να οδηγήσετε τις συζητήσεις σας σε επιτυχή κατάληξη.

Θα παρουσιάσουμε μια δοκιμασμένη, συστηματική προσέγγιση που μπορεί να σας βοηθήσει να:

  • Αναγνωρίσετε τις συχνότερες αντιρρήσεις που προκύπτουν στο στάδιο του κλεισίματος.
  • Αντιμετωπίσετε τις αντιρρήσεις με αυτοπεποίθηση και να διατηρήσετε τον έλεγχο της συζήτησης.
  • Μετατρέψετε τις αντιρρήσεις σε ευκαιρίες για να πείσετε τον πελάτη και να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη του στην προσφορά σας.
  • Οδηγήσετε την πώληση στο τελικό στάδιο, χωρίς να αφήσετε περιθώριο για ανασφάλεια ή αμφιβολίες.

Ομιλητής: Φάνης Ρήγας, Sales Growth Expert, ιδρυτής της Accelerate Growth.

Πριν από την ίδρυση της Accelerate Growth, ο Φάνης ήταν συνιδρυτής και Διευθυντής Ανάπτυξης του kariera.gr, της κορυφαίας ιστοσελίδας ευρέσεως εργασίας στην Ελλάδα, η οποία εξαγοράστηκε το 2008 από την Careebuilder.com, και ήταν ουσιαστικά το πρώτο exit ελληνικής τεχνολογικής StartUp σε παγκόσμιο στρατηγικό επενδυτή. Ο Φάνης Ρήγας έχει βραβευτεί με το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.Είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Action Aid Hellas και ενεργός υποστηρικτής του Ελληνικού Οικοσυστήματος Νεοφυών Επιχειρήσεων σε διάφορους ρόλους, όπως ως μέντορας.

Μια εκδήλωση της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης σε συνεργασία με την Accelerate Growth.

 

 

Εγγραφές εδώ

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή