Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

14th Ministry of Testing Athens Meetup

Δωρεάν Εκδήλωση

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση φιλοξενεί το 14ο Software Testing Athens Meetup του Ministry of Testing Athens, στις 28 Νοεμβρίου! Το Ministry of Testing Athens είναι η μεγαλύτερη κοινότητα των software testers στην Ελλάδα με πάνω από 2500 μέλη και πληθώρα δράσεων.

Κάθε χρόνο στο ετήσιο μεγάλο τους Meetup φιλοξενούν ειδικούς του Software Testing από την παγκόσμια αγορά με στόχο να ενημερώσουν τα μέλη για τις τελευταίες εξελίξεις σε τεχνολογίες και εργαλεία.

Στις 28 Νοεμβρίου, δύο εξαιρετικοί ομιλητές από τον διεθνή χώρο του Software Testing, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με την κοινότητα των software testers στην Αθήνα.

Ο Simon Stewart, μια εμβληματική προσωπικότητα στον κόσμο του testing και δημιουργός του WebDriver, θα μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις για το WebDriver BiDi, ως ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία  αυτοματοποίησης των προγραμμάτων περιήγησης.

Η Christine Pinto θα παρουσιάσει μια ενδιαφέρουσα ομιλία με τίτλο «Ενίσχυση της Αυτοματοποίησης Δοκιμών με Playwright και AI», εξερευνώντας τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες αυτοματοποίησης.

Είτε ξεκινάτε τώρα στον τομέα του software testing είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας, αυτή η εκδήλωση είναι μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσετε τις εξελίξεις, να διευρύνετε τις γνώσεις σας, αλλά και να συνδεθείτε με επαγγελματίες του χώρου. Μην το χάσετε!

Αυτή η χορηγία συνδέεται άμεσα με τη δέσμευση της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης να προάγει τη γνώση και τις δεξιότητες στο πεδίο του software testing. Εκτός από την φιλοξενία της συγκεκριμένης εκδήλωσης, διοργανώνουμε και σεμινάρια που καλύπτουν διάφορες πτυχές του testing, βοηθώντας τους συμμετέχοντες να εξελιχθούν και να παραμείνουν ενημερωμένοι σε έναν συνεχώς εξελίσσόμενο επαγγελματικό κλάδο.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν με απαραίτητη την προεγγραφή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το Ministry of Testing εδώ. https://motathens.gr/

Πίσω στην αρχή