Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Free Webinar: B2B Sales DEAL Closing

Διαδικτυακή Εκδήλωση

Online

Θέλετε να κλείνετε περισσότερες Β2Β Πωλήσεις, πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά;

Tο ταλέντο του θαυματοποιού πωλητή που κλείνει συμφωνίες γιατί έχει επικοινωνιακό χάρισμα δεν είναι πλέον αρκετό.

Για να πετύχετε στις Β2Β Πωλήσεις, χρειάζεστε μια μεθοδολογία.  Σε αυτό το webinar θα παρουσιάσουμε μία δοκιμασμένη μεθοδολογία για να κλείνετε συμφωνίες πιο γρήγορα, πιο έξυπνα και πιο αποτελεσματικά.

Ομιλητής: Φάνης Ρήγας, B2B Sales Expert, ιδρυτής της Accelerate Growth. 

Πριν από την ίδρυση της Accelerate Growth, ο Φάνης ήταν συνιδρυτής και Διευθυντής Ανάπτυξης του kariera.gr, της κορυφαίας ιστοσελίδας ευρέσεως εργασίας στην Ελλάδα, η οποία εξαγοράστηκε το 2008 από την Careebuilder.com. Εργάσθηκε ως VP of Growth Ευρώπης στην Careerbuilder.com για περισσότερα από 10 χρόνια, διευθύνοντας περισσότερους από 250 πωλητές σε 6 χώρες. Ο Φάνης έχει βραβευτεί με το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Action Aid Hellas και ενεργός υποστηρικτής του Ελληνικού Οικοσυστήματος Νεοφυών Επιχειρήσεων σε διάφορους ρόλους, όπως ως μέντορας.

Στο B2B Sales Deal Closing Webinar, θα παρουσιάσουμε πώς μπορείτε να:

  • Κλείνετε περισσότερο επικερδείς συμφωνίες με B2B πελάτες, αναδεικνύοντας την αξία της λύσης που προσφέρετε και όχι τη χαμηλή τιμή ή τη μεγάλη έκπτωση.
  • Ετοιμάσετες μία ιστορία πώλησης που θα είναι διαφορετική από αυτό που έχουν οι ανταγωνιστές σας.
  • Μειώσετε τον κύκλο πώλησης κλείνοντας συμφωνίες γρήγορα και όχι “στο μέλλον”.
  • Διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις αντιρρήσεις.
  • Διαπραγματεύεστε τα επιμέρους της συμφωνίας με κριτήριο το αμοιβαίο όφελος και όχι την τιμή.

Η Προετοιμασία

Πώς να προετοιμάσετε το “Κλείσιμο της Συμφωνίας” για κάθε τύπο πελάτη (περσόνα)

Το Story telling: Η Δύναμη της ιστορίας

Πώς να δημιουργήσετε το κατάλληλο sales story, sales pitch και sales script και πώς να εκπαιδεύσετε τους πωλητές σας να τα κατανοήσουν και να τα αξιοποιήσουν.

Η Παρουσίαση (Demo) & το Kλείσιμο Συμφωνίας

Πώς να παρουσιάσετε τη λύση σας δημιουργώντας ενθουσιασμό και προβάλλοντας το θετικό αντίκτυπο που θα έχει σε όλο το business του πελάτη, και πώς ζητάτε να κλείσει η συμφωνία τώρα και όχι στο μέλλον.

Η Διαχείριση Αντιρρήσεων και η Διαπραγμάτευση

Γιατί χωρίς διαπραγμάτευση δεν υπάρχει συμφωνία. Ποιες είναι οι βασικές Τεχνικές Διαχείρισης Αντιρρήσεων και Διαπραγμάτευσης για να κλείνετε τις συμφωνίες άμεσα.

Τα παραπάνω βήματα βασίζονται στο Μεθοδολογία D.E.A.L. Μάθετε περισσότερα

Η συμμετοχή στο Webinar είναι δωρεάν, αλλά είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας έως τις 20 Μαϊου και ώρα 12 μ.μ. - Δεν δίνονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Το Zoom link θα το λάβετε στο email σας. Παρακαλούμε ελέγξτε και το spam folder σας.

 

Κρατήστε θέση εδώ έως 20/5, 12.00 μμ
Πίσω στην αρχή